Home
rs_003.jpg

ASWO EURAS

Naslovna
O nama
Kontakt
Gdje se nalazimo
Vijesti
EURAS
Online Shop
Proizvodi

Lista Svih Proizvoda


Napredno Pretraživanje
 
Naslovna arrow O nama

O nama Ispis E-mail

RS electronic d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu, aktivno radi od 1999. godine.

Za ovo vrijeme uspostavili smo saradnju sa velikim brojem servisa širom Bosne i Hercegovine. Ekskluzivini smo predstavnik njemačke firme ASWO, vodećeg Evropskog distributera rezervnih dijelova, kako za RTV mehaničare tako i za servise bijele tehnike i sitnih kućanskih aparata.

Pošto na našem tržištu više nema električnih aparata domaćih proizvođača, mnogo je raznovrsnih modela televizora, videorekordera, DVD-a, veš mašina, mašina za suđe itd. Sve je teže obezbijediti različite rezervne dijelove za popravke, pogotovo kada su u pitanju orginalni rezervni dijelovi kao npr. procesori, transformatori, programatori za veš mašine, pumpe...
Dugogodišnjim radom firma ASWO je uspjela riješiti sve probleme servisera širom Europe, odnosno u svim zemljama gdje ima svoja predstavništva.

Sada i Vi, uz našu pomoć, možete dobiti sve rezervne dijelove koje do sada niste mogli dobiti ili ste vrlo teško dolazili do njih. 

001a 001b 001c

U našoj ponudi imamo program opreme, odnosno alate koji su potrebni za  uspješan rad servisa, od najpoznatijih proizvođača alata kao što su Weller, Bernstein, Knipex, Vera itd.
Naravno ni jedan servis ne može uspješno raditi bez novih servisnih informacija i za to smo se mi pobrinuli! Tu je druga firma  koju zastupamo: "EURAS". Euras je informacioni sistem za profesionalne servisere.

Za one koji se bave Industrijskom elektronikom ili proizvodnjom nudimo program firme „SCHUKAT“ takođe poznatog Njemačkog distributera.
 

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!  

Vaš RSelectronic

 
 
Proizvođač
 
----
ACER
AEG
ASWO
BEKO
BRAUN
CANDY
CANDY/HOOVER
CANON
CASIO
DAEWOO
DANGAARD
DELL
GRUNDIG
HITACHI
INDESIT
JVC
KENWOOD
LG
PANASONIC
PHILIPS
PIONEER
SAMSUNG
SANYO
SCHNEIDER-ELECTRIC
SIEMENS/BOSCH
SONY
THOMSON
TOSHIBA
VESTEL
WELLER
WHIRLPOOL
Aku-baterija 3,6V-1100mAh NPFS11
Aku-baterija 3,6V-1100mAh NPFS11


GV2ME32
GV2ME32


PUMPA, VEŠ MAŠINE BSH 143525 / 144192
PUMPA, VEŠ MAŠINE BSH 143525 / 144192


PUMPA BOSCH-SIEMENS HANNING
PUMPA BOSCH-SIEMENS HANNING


ZCY16 POLUGA SA CELICNIM KOTACICEM
ZCY16 POLUGA SA CELICNIM KOTACICEM


 
 
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

© 2016 RSELECTRONIC - Sarajevo - Bosna i Hercegovina